donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Jeugdteam ASWH evenaart prestatie van vorig seizoen

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Het team van JO9-7 is vorig seizoen in de voorjaarscompetitie kampioen geworden. Vrijwel het gehele team is hetzelfde gebleven en dan is natuurlijk de vraag, kunnen de heertjes deze fantastische prestatie in het seizoen 2016/17 evenaren?

We kunnen daar met een grote lach op ons gezicht trots op antwoorden: Ja, dat is gelukt en hoe! Met tien wedstrijden, 25 punten, maar liefst 69 doelpunten voor en slechts 9 tegen is het najaarskampioenschap een feit. 

De laatste wedstrijd werd maar liefst met 0-12 uit van Groote Lindt gewonnen, dus tijd voor een kampioensfeestje.

Sinterklaas bleek stiekem al rekening gehouden te hebben met deze prestatie, want bij terugkomst in de kleedkamer vonden Adem, Jelle, Kenzo, Nathan, River, Rogier, Ryan, Thomas en Thomas een chocoladeletter in hun voetbaltas. Die Sint heeft ook van alles verstand.

Lees meer over:

voetbal jeugdteam aswh
Deel dit bericht met je vrienden!