donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH jeugdteam na 9 wedstrijden ongeslagen kampioen

5 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Niemand had bij de start van de najaarscompetitie verwacht dat een samengesteld team zo snel op elkaar ingespeeld zou zijn als ASWH JO11-4. Direct vanaf de start van de competitie werden de wedstrijden gewonnen, soms ruim, soms nipt zoals met 4-3 tegen Alblasserdam.

Het team, fanatiek getraind door Mark en René, raakte steeds beter op elkaar ingespeeld en ook bleven de tegengoals weg, wat resulteerde in een kampioenschap wat al op 18 november werd bereikt. Ook de wedstrijden daarna bleven ze ongeslagen, nu 9 wedstrijden, 27 punten 46 doelpunten voor en maar 10 tegen. De laatste wedstrijd is op 10 december tegen Alblasserdam, waar maar nipt van werd gewonnen. Een extra reden voor de heren ASWH JO11-4 om een extra beentje voor te zetten.

Op de foto:
Spelers staand: Nathan Kasius, Milan Clarijs, Ruben Zoutewelle, Tom van der Werff.
Spelers zittend: Danillo Zwildens, Skip Visser, Steven Lagendijk, Fabian Dees.
Ontbrekende speler: Hesham Swidan.
Leiders: Marc van der Werff en René Lagendijk

Lees meer over:

jeugd voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!