vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Vereniging Ambachtse Ondernemers viert haar 25 jarig bestaan

1 december 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) heeft vrijdag 25 november jl. flink uitgepakt met de viering van haar 25-jarig bestaan. Het feest werd gevierd in het eveneens jubilerende Cascade.

De voorzitter van de VAO, lid vanaf het eerste uur, Arie Mol, onderstreepte in zijn openingstoespraak het belang van de vereniging voor de ondernemers in het Ambachtse. De VAO is niet alleen een gezellige netwerkvereniging, maar ook een platform voor ondernemers en is een belangrijke gesprekspartner van de gemeente.

Ook de wethouder Economische Zaken, André Flach, sprak namens het eveneens aanwezige college van Burgemeester en Wethouders, zijn grote waardering uit voor de VAO. Hij vergeleek de VAO met het internet. Zoals het internet vanaf 1991 de wereld veroverde en niet meer weg te denken is uit de samenleving, zo is de VAO niet meer weg te denken uit Hendrik-Ido-Ambacht. De wethouder prees de constructieve en waardevolle samenwerking en bedankte de jarige VAO namens de gemeente met een cadeautje voor alle aanwezigen.

Daarna werden de ruim 120 aanwezigen ondergedompeld in allerlei soorten entertainment. Een wervelende dinnershow voltrok zich in de prachtig aangeklede en verlichte zaal. Verrassend was de opkomst van voormalig turnkampioene (tweede op het WK in 2001) Renske Endel. Als een cadeautje kwam zij tevoorschijn uit een doos om vervolgens aan een touw boven de dinerende gasten te zweven.

Ludiek was het optreden van de stuntelende butlers “the Bottelair brothers”, die ook bij binnenkomst het publiek over de nog niet uitgerolde rode loper had geholpen. Een goochelaar vermaakte de dinerende gasten langs de ronde tafels. De sopraan Waldin Roes gaf een miniconcert met aria’s van Verdi, Bizet en Puccini en maakte tot grote hilariteit contact met de zaal. De muzikanten van de Heeren van het Goede leven kregen de zaal aan het zingen en het werd laat met de stand alone dj.

Met de organisatie van het feest in eigen huis en de keuze voor een plaatselijke cateraar, T-Beaune, werd maar weer eens aangetoond dat Hendrik-Ido-Ambacht zelf alles in eigen huis heeft voor een goed feest. De keukenbrigade, T-Beaune en Cascade kregen een luid applaus.

De VAO staat open voor nieuwe leden. Ondernemingen die gevestigd zijn in Hendrik-Ido-Ambacht (ook detailhandel) en ondernemers die privé woonachtig zijn in Hendrik-Ido-Ambacht kunnen lid worden.

Foto: Cees van Meerten.

Lees meer over:

detailhandel ondernemers vao
Deel dit bericht met je vrienden!