woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Leerlingen Ambachtse Muziekschool omlijsten opening Kunst Event

28 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 26 november is door de wethouders Floor van de Velde (Hendrik-Ido-Ambacht) en Volbregt Smit (Ridderkerk) het tweedaagse Kunst Event geopend, dat plaatsvond in Hofstede de Paradijshoeve in Ridderkerk.

Als openingshandeling trokken zij een doek weg waarachter een verzameling kunstwerken stond opgesteld die de diversiteit van de tentoongestelde kunstwerken symboliseerde.

Na deze openingshandeling kregen de beide wethouders een rondleiding langs de kunstwerken en spraken met de aanwezige kunstenaar.

Er was een gevarieerd aanbod van kunst met niet alleen schilderijen, maar ook bijzondere hoeden, shawls, glaskunst, keramiek, fotografie en haute couture. Leerlingen van de Ambachtse muziekschool zorgden voor de muzikale omlijsting. Veel kunstliefhebbers vonden de weg naar de Paradijshoeve, waar zij konden genieten van de grote diversiteit van kunst die aangeboden werd. In de sfeervolle ambiance was er ook ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje nog even rustig na te genieten en na te praten.

Kortom: een mooi weekeinde om op terug te kijken en volgend jaar weer te bezoeken!

Foto: Cees van Meerten.

Lees meer over:

paradijshoeve kunstevent
Deel dit bericht met je vrienden!