woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Jack van den Berg verzorgt gasttraining

28 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Als je voor de tweede keer op rij, met dezelfde spelers en trainers, kampioen wordt dan is dat  een hele prestatie. Negen wedstrijden, 27 punten, 89 doelpunten voor en slechts 8 tegen dat is een fantastische prestatie van de heertjes van ASWH JO11-10.

Wekelijks wordt er fanatiek getraind om zaterdags zo goed mogelijk voor de dag te kunnen komen.

Maar wat doe je dan als net voor de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie beide trainers andere  dingen te doen hebben? Dan bel je gewoon de trainer van het eerste elftal Jack van den Berg, je legt de situatie uit en vraagt of hij de training wil verzorgen.

Sportief als Jack is, nam hij direct de handschoen op en verzorgde met heel veel plezier de gasttraining. Zaterdag 26 november is gebleken dat de training zijn nut heeft bewezen, met maar liefst 15-1 werd Groote Lindt JO11-6 verslagen, wat het aantal punten op 30 brengt, dus ongeslagen, 104 doelpunten voor en slechts 9 tegen, een fantastische prestatie.

Lees meer over:

jeugd voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!