donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Jeugdteam nu al kampioen bij Vollido

28 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Hoewel de eerste helft van de competitie nog niet voorbij is, is de eerste kampioen van Vollido al bekend: het 2e team dat op niveau 5 speelt (kinderen tussen 10-12 jaar) werd in eigen hal kampioen door van een ander team van Vollido te winnen, waardoor ze niet meer ingehaald kunnen worden door de andere teams.

Super goed gedaan Sem, Daniel, Tibbe, Samuel en Jasper!

Bij Vollido kan vanaf een jaar of 7 worden gespeeld volgens een opbouwende methode, die per leeftijdscategorie een nieuwe volleybalvaardigheid aanleert. Ook interesse in volleyballen? Kijk dan op de website voor de mogelijkheden.

Lees meer over:

volleybal jeugd vollido
Deel dit bericht met je vrienden!