donderdag 3 december 2020

Alles over Ambacht

Raadsleden brengen bezoek aan lokale bedrijven

24 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op donderdag 17 november brachten gemeenteraadsleden een bezoek  aan twee Ambachtse bedrijven: Still Intern Transport BV en EMHA BV.

Heftrucks
De gemeenteraad werd als eerst ontvangen bij Still, een bedrijf dat sinds 1974 gevestigd is in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze kreeg een rondleiding en een uitleg over het productieproces van zowel occasions als nieuwe heftrucks. Van oorsprong is Still een Duits bedrijf, dat over de gehele werd divisies heeft. Veel Ambachtse bedrijven maken gebruik van hun heftrucks, maar het bedrijf is een serieuze speler op de wereldmarkt en levert overal hoogwaardige heftrucks met elektro-, diesel- of LPG-motor.

Maritiem
Na het bezoek aan Still gingen de raadsleden door naar EHMA BV, waar ze hartelijk werden ontvangen door directeur de heer van ‘t Geloof. Zijn bedrijf richt zich op de maritieme en industriële markt. Het bedrijf bestaat al sinds 1920, maar vestigde zich in 2015 in een nieuwbouwpand aan het Noordeinde in Hendrik-Ido-Ambacht. Het bedrijf specialiseert zich in engineering, 3D-metingen en machinale uitlijning. EMHA werkt veel samen met omliggende bedrijven. In plaats van te concurreren, zoekt het bedrijf zo de samenwerking. Dat vindt de raad een zeer gunstige ontwikkeling voor Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

gemeenteraadsleden still ehma bv
Deel dit bericht met je vrienden!