woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Theater-bso PIT feestelijk van start

7 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Met de onthulling van een zelfgemaakt bord hebben de kinderen van PIT kinderopvang & onderwijs hun Ambachtse theater-bso feestelijk geopend. Na de onthulling was er taart en kinderchampagne en konden de kinderen beginnen met het ontdekken van een wereld vol kunst, fantasie en creativiteit.

De theater-bso is een samenwerking van Het Theaterhuis Drechtsteden en PIT kinderopvang & onderwijs. Alle kinderen van de christelijke kindcentra De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard kunnen meedoen. Zij gaan met elkaar een echte theaterproductie maken. Professionele docenten van Het Theaterhuis Drechtsteden brengen hen liefde voor het theater bij en ontdekken en ontwikkelen hun spel-, zang- en danstalent. ”Ons uitgangspunt is dat ieder kind de mogelijkheid moet krijgen te schitteren op het podium en mee kan doen in de jaarlijkse voorstelling,” vertelt Manja van Hengel, manager kinderopvang van PIT. “De theater-bso vindt iedere donderdagmiddag plaats op kindcentrum De Meander aan de Witte de Withstraat. De docenten Dana en Dymphna van Het Theaterhuis Drechtsteden hebben vanaf januari diverse theaterworkshops verzorgd. De kinderen zijn daar zo enthousiast over, dat we deze theater-bso hebben opgezet.”

Op de foto: De kinderen van de drie Ambachtse kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs openen officieel hun theater-bso.

Lees meer over:

pit theater bso
Deel dit bericht met je vrienden!