woensdag 2 december 2020

Alles over Ambacht

Kapsalon Sisco en Fotostudio POPpictures gaan samenwerken

7 november 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De voordeuren van Kapsalon Sisco aan de Veersedijk 1 en Fotostudio POPpictures aan de Havenkade 6a liggen nog geen 60 meter van elkaar in Hendrik Ido Ambacht.

Het was dan ook onvermijdelijk dat de 2 bedrijven elkaar opzochten en zijn gaan samenwerken. Klanten van fotostudio POPpictures kunnen voorafgaand aan hun fotoshoot bij Kapsalon Sisco terecht voor de verzorging van hun visagie en hairstyling.

Beide bedrijven hebben dit jaar hun 12,5 jarig jubileum gevierd en willen ook graag iets extra’s bieden voor hun gezamenlijke klanten. Op 16 november en 7 december kan je er terecht voor een vriendinnenshoot inclusief visagie en hairstyling en één professioneel bewerkte digitale foto voor € 79,00 per persoon.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar mary-ann@poppictures.nl, te bellen met Mary-Ann op 06-10099109 of Kapsalon Sisco even binnen te lopen.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!