vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH loot uitduel bij AZ in KNVB Beker

28 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Donderdag 27 oktober is er geloot voor de achtste finales van het toernooi om de KNVB Beker. In een gezellig drukke kantine waren ruim honderd mensen aanwezig om te zien wie de volgende tegenstander voor ASWH zou worden. Er werd al flink gespeculeerd. De namen van gedroomde tegenstanders gonsden door de kantine. Rond half twaalf haalde voormalig profvoetballer Jeffrey Talan het eerste balletje uit de koker.

Het geduld van de ASWH'ers werd flink op de proef gesteld. Onze vereniging kwam pas als zestiende en laatste tevoorschijn. Het lot koppelde ASWH in een uitwedstrijd aan eredivisionist AZ. Een loting die met gejuich werd ontvangen! AZ staat momenteel zesde in de eredivisie en vertegenwoordigt ons land ook nog in Europees verband. Er kan dus met recht worden gesproken over een tegenstander van formaat, die internationals uit diverse landen in de selectie heeft.

De wedstrijd wordt gespeeld op 13, 14 of 15 december. Uiteraard zullen wij zodra de speeldatum bekend is met meer informatie komen, want de verwachting is dat veel ASWH'ers het eerste elftal willen steunen in Alkmaar. Het belooft weer een gedenkwaardige avond in de clubhistorie te worden.

Bron: www.aswh.nl

Lees meer over:

voetbal aswh knvb-beker
Deel dit bericht met je vrienden!