donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

Willem Schneider legt Burgerraadsleden in zijn nieuwste column eens onder een vergrootglas

19 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - De columnist voor Ambacht.net heeft weer een nieuwe column geschreven. Nu legt hij het systeem van Burgerraadsleden in ons land, en in de Drechtsteden in het bijzonder, eens onder een vergrootglas.

Willem Schneider vermeldt in zijn column onder andere het volgende: "...... en als ik onderzoeken mag geloven, is het nog gekker. Want als ik in 2018 zou gaan stemmen voor de samenstelling van de gemeenteraad kies ik volgens  onderzoek één raadslid én krijg ik er een half burgerraadslid bij.... Hoe kan dat dan? Hier leest u het hele verhaal, de gehele column.

Nog even een opfrissertje: Maart 2017 komen de verkiezingen voor de Tweede Kamer eraan, in maart 2018 de verkiezingen voor de gemeenteraad, maart 2019 die van de Provinciale Staten. Maak uw borst maar nat: de komende drie jaar kunt u gebruik maken van uw democratisch stemrecht......"

Klikt u hier om de gehele column te kunnen lezen.

Hier vindt u ook een korte introductie over de columnist.

Een overzicht van voorgaande columns van Willem Schneider staat direct onder de nieuwste column.

Deel dit bericht met je vrienden!