vrijdag 28 januari 2022

Alles over Ambacht

Politie stuit op nepvuurwapen bij controle

13 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Bij de controle van een auto op de Sophialaan in Hendrik Ido Ambacht vonden agenten dinsdagavond een imitatievuurwapen. Twee Zwijndrechters zijn aangehouden. De politie onderzoekt of de mannen te linken zijn aan een poging woninginbraak.

Rond 21.00 kreeg de politie een melding van een poging inbraak in een woning aan de Ring in Hendrik Ido Ambacht. Tijdens het onderzoek zagen agenten op de Sophialaan een auto waarvan de twee inzittenden voldeden aan het summiere signalement dat de melder had kunnen geven. Toen zij de auto controleerden, vonden zij een imitatiewapen. De twee mannen (25 en 23) uit Zwijndrecht zijn aangehouden.

De politie onderzoekt of er een link is met de poging inbraak.

Deel dit bericht met je vrienden!