donderdag 27 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH Scheidsrechter Brian gecoacht door profarbiter Edwin van de Graaf

3 oktober 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - In het kader van de Week van de Scheidsrechter had vv ASWH een nominatie gehonoreerd gekregen door de KNVB. Betaald voetbal scheidsrechter Edwin van de Graaf, die dezelfde dag Go Ahead Eagles – Excelsior tot een goed einde bracht, was naar sportpark Schildman gekomen om clubscheidsrechter Brian Bierhuizen door middel van een headset van commentaar, tips en trucs te voorzien.

Vooraf werd met elkaar kennis gemaakt, gesnoept van de ontvangen KNVB Week van de Scheidsrechter taart en de headset geïnstalleerd.

De gekozen wedstrijd ASWH MO15 – SC Emma MO15 was een spannende wedstrijd die eindigde in 1-1. Edwin van de Graaf hoefde niet veel op- en aanmerkingen te geven aan Brian, die terug kan zien op een zeer geslaagde clinic.

Deel dit bericht met je vrienden!