woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zeer geslaagde traditievolle Zomerparkdag heel goed bezocht

30 augustus 2016

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Traditiegetrouw is de Zomerparkdag de dag waarop heel Hendrik-Ido-Ambacht vrijwilligers in het zonnetje zet: wat is er Ambachtser dan de Zomerparkdag? Voor iedereen een dag om naar uit te kijken.

Het was ook deze Zomerparkdag afgelopen zaterdag 27 augustus van 10.00 tot 19.00 uur weer een heel spektakel in Hendrik-Ido-Ambacht. Ook dit jaar mocht er weer kinderspeelgoed verkocht worden, en was er verder voor jong en oud van alles te beleven.

Vrijwilligers
Op de eerste plaats was de Zomerparkdag bedoeld als dank aan de vele vrijwilligers die Ambacht tot zo'n levendige gemeente maken. Zij ontvingen ook dit jaar gratis consumptiebonnen die tijdens de Zomerparkdag besteed konden worden en ook een kleine attentie van de gemeente.

Foto's: Jan-Willem Schneider.

Lees meer over:

vrijwilligers park zomer traditie
Deel dit bericht met je vrienden!