zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Ambachtste miss naar internationale missverkiezing in Costa Rica

1 augustus 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De 26-jarige Lindsay Deylius zal op 9 augustus afreizen naar Costa Rica om deel te nemen aan de internationale missverkiezing Reina Intercontinental. Lindsay heeft al diverse titels op haar naam staan. In 2012 werd zij gekroond tot Miss Oranje en in 2011 behaalde zij de titel Miss Panna. In 2014 startte zij een eigen bedrijfje en sindsdien is zij werkzaam als organisatrice van missverkiezingen.

Van National Director Nanny Verwey-Nielen, ook wel bekend als de missenmoeder, kreeg Lindsay het aanbod om Nederland te vertegenwoordigen in de internationale missverkiezing Reina Intercontinental in Costa Rica. Natuurlijk was zij er als miss als even uit geweest, maar met deze kennis en haar kennis als organisatrice was dit aanbod wel heel interessant. Haar antwoord was dan ook een volmondige “ja!”

De voorbereidingen van Lindsay zijn in volle gang. Zo heeft zij presentatietrainingen en catwalktrainingen gevolgd. Karakter, performance, uiterlijk en intelligentie zijn onderdelen waarop de missen beoordeeld worden. Als Reina Petite Holanda 2016 kijkt Lindsay erg uit naar dit grote avontuur.

Foto’s: Richard Edelman

Lees meer over:

verkiezing miss internationaal
Deel dit bericht met je vrienden!