zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Watertuin opent nieuwe locatie in Hendrik-Ido-Ambacht

28 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  All inclusive concept Watertuin opent in het najaar een nieuwe locatie in Hendrik-Ido-Ambacht. Momenteel zijn er 3 locaties van Watertuin: Naaldwijk, Spijkenisse en Schiedam.

Naast Winkelcentrum de Schoof wordt druk verbouwd in het voormalige horecapand "Indonesia" , hoek Mauritsstraat. In het najaar opent Watertuin  hier haar deuren op de 1e verdieping, met het kenmerkende interieur en ambiance.

Concept Watertuin
Live cooking is een essentieel onderdeel in het Watertuin concept, gasten creëren een zelf samengestelde culinaire wereldreis. Verschillende tijdsarrangementen worden aangeboden voor het ontbijt, lunch en diner. Bij de meeste locaties is er ook een grote kinderspeelruimte met toestellen, ook is het mogelijk om te vergaderen en zijn de locaties uitstekend voor grote (bedrijfs) groepen.

Deel dit bericht met je vrienden!