zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Bloemisterij Bonne Fleur helpt cliënt Leger des Heils verhuizen

28 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Stichting Anders heeft weer een mooi verhaal om te delen. Een bloemenbedrijf uit Hendrik-Ido-Ambacht die als verhuizer in beweging komt voor een kwetsbare client van het Leger des Heils.

De hulpvraag
De hulpvraag kwam binnen via het Leger des Heils. Een oude man met een zware financiële situatie moet verhuizen om gezondheidsredenen. Zijn sociale netwerk is beperkt tot een hoogbejaarde broer en zus. Wie kan er voor deze man in actie komen en de verhuizing mogelijk maken?

In beweging komen
Stichting ANDERS deelt dit soort hulpvragen met ondernemers. Wat we merken is dat veel bedrijven graag ondersteunen in dit soort situaties, maar dat ze er simpelweg niet van weten. En waar je niet van weet…daar kun je ook niet voor in beweging komen.

Bloemenkarren vol inboedel
Bloemisterij Bonne Fleur hoorde als partner van ANDERS over deze nood. Ze regelden twee man personeel en maakten de vrachtwagen beschikbaar voor de verhuizing. De bloemenkarren waar normaal gesproken de tulpen en hortensia’s op worden vervoerd, stonden nu vol met verhuisdozen, bureaulampen en andere inboedel.

Een prachtig voorbeeld door inzet van middelen en mogelijkheden voor een lokale nood.

Deel dit bericht met je vrienden!