zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Wie helpt de speelfabriek

20 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  De Speelfabriek in Hendrik-Ido-Ambacht is een groot succes. Met bezoekersaantallen die vaak boven de 300 kinderen per dag lagen in de eerste week is de Speelfabriek op zoek naar extra hulp. Natuurlijk lagen de bezoekersaantallen in de tweede week lager, doordat veel mensen op vakantie zijn of naar het zwembad gingen. Echter het aantal bezoekers blijft 50% meer dan voorgaand jaar. De Speelfabriek is daarom op zoek naar extra hulp. In de eerste 2 weken waren er al meer dan 20 vrijwilligers dagelijks actief in de Speelfabriek. Mochten de bezoekersaantallen in de derde week van 8 t/m 12 augustus weer hoog zijn dan zijn er zeker extra medewerkers nodig.

Het team dat de eerste week Speelfabriek mogelijk maakte met 1490 bezoekertjes heeft een fantastische prestatie neergezet. Waar gerekend werd op 200-250 kinderen, moesten op de dinsdag zelfs 376 kinderen begeleid worden. Gelukkig stonden voor de eerste week heel veel mensen op de reservelijst, waar Vrij Spel gebruik van kon maken. In de week van 8 t/m 12 augustus is het aantal reserves echter beperkt. Gezocht wordt naar medewerkers van 16 jaar of ouder, die samen met een heel enthousiast team aan vrijwilligers de kinderen een hele leuke dag in de speelfabriek willen bieden. Aanmelden is mogelijk via de website www.speelfabriek.tk.

Lees meer over:

vrijwilliger speelfabriek
Deel dit bericht met je vrienden!