woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Statiegeldactie levert bijna 1000,00 euro op voor 'FSHD de wereld uit!'

18 juli 2016

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  In de maanden april, mei en juni heeft supermarkt Plus Alfred Koehoorn aan het Louwersplein in Hendrik-Ido- Ambacht een statiegeldactie gehouden voor de campagne ‘FSHD de wereld uit!’ van het Prinses Beatrix Spierfonds. In die maanden konden de klanten van de supermarkt hun statiegeldbonnen doneren in de speciaal daarvoor geplaatste donatiezuil.

Gezicht van deze actie is de Ambachtse Anouska Ramaker. Anouska is patiëntambassadeur van het Prinses Beatrix Spierfonds en zij en haar moeder hebben beide de progressieve spierziekte FSHD. Anouska: “Wat zou het fijn zijn als er door middel van onderzoek een therapie gevonden wordt die de ziekte vertraagd, niet ernstiger maakt of misschien zelfs geneest.”

Op vrijdag 8 juli jl. is de cheque officieel overhandigd aan Ab en Maureen Ramaker door bedrijfsleider Rob Dankers. Medewerker Rick heeft voor deze actie 1245 bonnetjes gescand met een totaalopbrengst van € 957,95. Dit bedrag zal voor 100% gaan naar wetenschappelijk onderzoek naar FSHD. Plus Alfred Koehoorn en het Prinses Beatrix Spierfonds willen alle klanten bedanken voor hun bijdrage.

U kunt nog steeds doneren op de actiepagina van Plus Alfred Koehoorn: https://fshd.spieractie.nl/actie/plus-koehoorn- h-i- ambacht

Deel dit bericht met je vrienden!