woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

SGP-ChristenUnie wenst alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht een fijne en ontspannende vakantie toe

11 juli 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Graag wensen we alle inwoners van onze gemeente een fijne en ontspannende vakantie toe. Afgelopen maandag hadden we onze laatste raadsvergadering voor de zomervakantie en sinds vandaag is het politieke reces gestart.

Wij gaan daarom even wat afstand nemen van ons politieke werk, zodat we na de zomervakantie  uitgerust en met frisse energie weer kunnen gaan voor ons belangrijkste speerpunt: Handhaven Identiteit van Ambacht. We zijn alweer over de helft van de coalitieperiode van 4 jaar heen. Daarom zullen we na het reces inzicht geven in de plannen en acties die de afgelopen twee jaar zijn uitgevoerd.

De verkiezingen gingen wij namelijk in met tien speerpunten en graag laten wij u zien wat is bereikt.  Als u een vraag aan ons wilt stellen of wilt meedenken, neem dan gerust contact met ons op. Ook bent u van harte welkom op ons maandelijkse fractie-spreekuur.

Foto Fractie SGP-ChristenUnie Hendrik-Ido-Ambacht: Johan Scheurwater, Peter Boudewijn, Erik van Hartingsveldt, Leo Platschorre, Bart van Ginkel, Martine Kamphuis, Cees Timmers en Jeroen van der Laan (van rechts naar links)

Lees meer over:

politie SGP-Christenunie fractie
Deel dit bericht met je vrienden!