woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Sportief eindfeest op openbare basisschool De Bron

8 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT -   Traditiegetrouw luidde  De Bron de zomervakantie in met een spetterend eindfeest. Al tientallen jaren is dit eindfeest er niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders, oud-leerlingen en buurtbewoners. 

Er werd gestart met een grote vossenjacht, waarbij de kinderen door middel van allerlei spelletjes letters konden verdienen. Dit jaar stonden de spelletjes allemaal in het teken van de aanstaande Olympische Spelen. Leuk om te zien dat veel ouders en kinderen dan ook in sportief outfit verschenen. Na de vossenjacht, waarbij een lange lint ouders door de wijk trok, waren er op het schoolplein allerlei spelletjes te doen. Ondertussen was de deejay de boel al aan het opwarmen met de nieuwste top-40 hits.

De ouders en leerkrachten stonden te genieten hoe de kinderen het naar hun zin hadden. Na de spelletjes werden de danskunsten door de kinderen getoond. Ondertussen kon iedereen onder het genot van een hapje en drankje al kletsend terugblikken op een schooljaar dat weer voorbij is gevlogen.

Meer foto's van het eindfeest vindt u hier: www.facebook.com/Obs-de-Bron-Hendrik-Ido-Ambacht-479646778737194/?fref=nf

Lees meer over:

eindfeest de bron
Deel dit bericht met je vrienden!