woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Yes medewerker Wilma de Ridder loopt vierdaagse voor Opkikker

8 juli 2016 (door Ton Vermeulen)

HENDRIK-IDO-AMBACHT -  Yes medewerker Wilma de Ridder is er klaar voor; De Nijmeegse Vierdaagse. Deze vindt plaats van 18 t/m 21 juli. Wilma is pedagogisch medewerker en loopt, samen met haar man, alle dagen mee en haalt tijdens deze Vierdaagse geld op voor Stichting Opkikker. Yes! Kinderopvang is buitengewoon trots haar.

Stichting Opkikker
Wilma werkt al 8 jaar met veel plezier bij Yes! Kinderopvang en vertelt waarom ze voor Opkikker loopt: "Ik loop dit jaar voor de derde keer mee. Ik ga 4 dagen 40 km wandelen, omdat ik het kan. Er zijn helaas kinderen, ook in mijn familie, die het niet kunnen. En daar doe ik het voor. Ik heb diverse keren kunnen meemaken wat Opkikker kan doen voor deze kinderen. Daarom wil ik tijdens de Vierdaagse lopen voor deze stichting. Dit jaar is het de 100 ste editie en het zal daarom extra feestelijk zijn. Zelfs de Koning is er de laatste dag bij. Ik heb super veel zin om dit jaar ook weer mee te lopen tijdens dit spektakel en daarnaast ook geld in te zamelen voor het goede doel."

Iedereen kan Wilma sponsoren. Donaties kunt u storten op rekeningnummer NL81RABO0161040616, ten name van C. de Ridder, onder vermelding van Stichting Opkikker.

Sponsorloop peuterspeelgroep
Wilma heeft zich al eerder ingezet voor Stichting Opkikker. Op haar locatie aan de Beethovenlaan 97 in Zwijndrecht heeft ze namelijk voor de peuters een sponsorloop georganiseerd. En onder toeziend oog van een grote hoeveelheid fans hebben de kinderen maar liefst € 500,- bij elkaar gelopen. Wat een geweldige prestatie! Yes! Kinderopvang wenst Wilma heel veel succes en plezier tijdens de Nijmeegse Vierdaagse!

Deel dit bericht met je vrienden!