maandag 1 juni 2020

Alles over Ambacht

Cursussen fotografie in Zwijndrecht

13 juni 2016 (door Hans Huisman)

ZWIJNDRECHT - Mooie foto´s maken is tegenwoordig gemakkelijker dan ooit. Fototoestellen zijn zo geavanceerd, dat het veranderen van de basisinstellingen vaak niet eens nodig is om een goed plaatje te schieten. Toch valt er uit zo´n fotocamera nog veel meer te halen als u over de juiste kennis beschikt. Deze kennis kunt u opdoen bij de fotocursussen van Foto van Beloois in Zwijndrecht. Op 6 juli gaat er weer een basiscursus van start.

Basiscursus

Het hele jaar door organiseert Frank van Beloois, onder zijn bedrijfsnaam Foto van Beloois, basiscursussen voor fotografie. Het motto achter deze cursussen: "Haal je camera van de automatische stand!". De basiscursus is voor beginners en behandelt niet alleen de mogelijkheden van uw camera, maar ook thema´s als compositie, belichting en scherptediepte. U leert als het ware om te kijken als een fotograaf. De cursus bestaat uit vier avondlessen van ruim 2 uur in Zwijndrecht en een workshopmiddag in de binnenstad van Dordrecht. Ook lesmateriaal, in de vorm van hand-outs en een E-book, is inbegrepen. De groepen zijn klein, waardoor er veel ruimte voor feedback en persoonlijke aandacht is.

Andere cursussen en workshops

Naast de basiscursus fotografie, organiseert Frank van Beloois ook andere cursussen en workshops. Zo is er een vervolgcursus, waarmee u uw kennis over fotografie nog verder kunt uitbreiden, en geeft Van Beloois workshops over Adobe Lightroom. Adobe Lightroom is een programma waarmee u uw foto´s kunt bewerken. Kennis over fotobewerking komt goed van pas als u meer met uw gemaakte foto´s wilt doen en ze bijvoorbeeld in een fotoboek als dit wilt laten drukken. Verder biedt Foto van Beloois privélessen aan, die op uw eigen wensen worden afgestemd.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over alle cursussen en workshops vindt u op de website van Foto van Beloois. Hier kunt u ook de ervaringen van andere cursisten lezen en u direct inschrijven. Voor de cursussen zijn in ieder geval camera´s met de programma´s A (Av) en S (Tv) geschikt; wanneer u een andere camera heeft, kunt u hierover contact opnemen met Frank van Beloois.

Houd voor meer activiteiten in de regio onze agenda in de gaten.

Lees meer over:

fotografie
Deel dit bericht met je vrienden!