zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

WorkoutCentre Be You #Kicke

31 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Het was vrijdag 27 mei 2016 en WorkoutCentre Be You was één van de locaties waar de kinderen van verschillende basisscholen uit Hendrik-IdoAmbacht en Zwijndrecht konden proeven aan het sporten in een échte sportschool. Niet zomaar proeven maar echt meedoen, vandaag hebben alle leerlingen van groep 7 en 8 de eerste basisbeginselen van het kickboksen mogen leren.

Er is gesprongen, er is gejumpt er zijn diverse soorten vecht- en verdedigingshoudingen aangenomen en er zijn zelfs wat stoten uitgedeeld. Dat allemaal met als uitgangspunt discipline, fun en respect voor elkaar. Er zijn niet alleen een hoop zweetdruppels gevallen maar er is ook gelachen en gegierd, want het is natuurlijk best grappig om op muziek je beste vriendje of vriendinnetje te zien springen als een kikker met een paar grote bokshandschoenen aan.

"Wij van WorkoutCentre Be You en de trainers hebben zelfs wat talentjes gespot waar we erg van onder de indruk waren. We zijn trots op alle 550 leerlingen die hebben gesport, is het bij ons of ergens anders het maakt niet uit jullie zijn in beweging geweest en hebben lol gehad. Bedankt voor jullie enthousiasme en we zien jullie natuurlijk graag weer terug bij ons op de sportschool en neem je ouders lekker mee."

Voor alle fanatieke leerlingen start WorkoutCentre Be You vanaf september 2016 een nieuwe kickboks les voor de leeftijdsgroep 13 tot en met 16 jaar. Meer informatie? Balie@workoutcentre.nl of info@workoutcentre.nl of bel: 078-6191767.

Wil je graag deelnemen aan de kickboks lessen maar ben je nog geen 13 jaar oud? Bezoek de volgende webpagina www.workoutcentre.nl/kickboks-8-12-jaar en neem contact op voor de bestaande kickboks lessen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Roxanne van Berkel
078-6191767
WorkoutCentre Be You

Lees meer over:

workout centre sportschool
Deel dit bericht met je vrienden!