zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Jubileumshows ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum van Re-flax

30 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Re-flax pakt uit met 15-jarig jubileum. Re-flax viert feest en u kunt daarbij zijn. Ter gelegenheid van haar 15-jarige jubileum geeft de Ambachtse Vocal Popgroup Re-flax op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 drie spectaculaire shows in het theater van Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. Zoals u van het 85-koppige popkoor gewend bent, zal er 4- tot 7- stemmig hoogwaardige zang worden geleverd in een repertoire dat varieert van ballads tot up tempo nummers.

De voorbereidingen voor de shows – waarin virtualiteit en interactie met het publiek centraal staan - zijn al in volle gang. Zo zal er op zaterdagmorgen 4 juni op de tijdelijke trap naast het Centraal Station Rotterdam een videoclip opgenomen worden voor het nummer ‘Stairway to heaven’. Deze clip zal te zien zijn in de show.

Zangtalenten in de dop worden uitgedaagd om een filmpje naar Re-flax te sturen waarin zij het nummer ‘Honey I’m good’ in hun stempartij zingen. Tijdens de shows zullen deze filmpjes getoond worden zodat de zanger of zangeres als het ware virtueel met het koor meezingt. Neem deze uitdaging aan en kijk voor meer informatie op www.re-flax.nl.

Het belooft een fantastisch feestje te worden dus mis het niet.

Foto: Cees van Meerten FotoExpressie.

Lees meer over:

koor cascade popgroup
Deel dit bericht met je vrienden!