zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Christelijke kinderdagverblijfgroepen in Hendrik Ido Ambacht

27 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op de Gerard Alewijnsstraat 18 in Hendrik-Ido- Ambacht heeft Yes Kinderopvang twee groepen met een christelijke identiteit. Spelenderwijs genieten de kinderen van 0 tot 2 jaar en van 2 tot 4 jaar van de Bijbelverhalen en –liedjes. De betrokken medewerkers hanteren christelijke waarden en normen. De christelijke identiteit is volledig geïntegreerd in de programma’s en methodes die Yes! gebruikt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ouders vinden dergelijke dagopvang in Hendrik-Ido- Ambacht alleen op de Gerard Alewijnsstraat 18, in de Blije Borgh. Ook hier kunnen ouders gebruikmaken van eigentijdse opvangmogelijkheden tegen een aantrekkelijk tarief. Precies zoals u van Yes! Kinderopvang mag verwachten.

Christelijke identiteit
De kinderen luisteren aandachtig naar het Bijbelverhaal over Noach. Ze doen mee, vullen aan en zitten helemaal in het verhaal. Dat is heel knap, want het zijn nog maar peuters. Na het verhaal volgt het lied over God die Noach de opdracht geeft om een Ark te bouwen. Ze zingen het allemaal mee, de één luid en duidelijk, de ander wat meer timide. De duidelijke gezichtsuitdrukkingen verraden dat het lied ze niet onbekend is. De speelgoedark daagt ze vervolgens uit om het verhaal na te spelen. Dit is een voorbeeld van de dagelijkse praktijk op het christelijke kinderdagverblijf van Yes Kinderopvang.

Gunstige opvangmogelijkheden
Al jaren kijkt Yes! Kinderopvang naar de behoefte van ouders en stemt de opvangmogelijkheden zo goed mogelijk hierop af. Bij Yes! kiezen ouders bijvoorbeeld voor een pakket waarbij ze geen gedoe meer hebben met doorgeven wanneer hun kindje komt, waarbij het kindje altijd welkom is en waarvoor ouders maar voor drie dagen per week betalen. Of ze kiezen ervoor om de opvang precies af te stemmen op wat ze nodig hebben. Hoe laat de opvang begint en eindigt (minimaal 7 uur per dag) en hoeveel weken per jaar een kindje naar de opvang komt (vanaf 40 weken per jaar), bepalen ouders zelf. Op vakantie in juni en in september? Dan betalen ouders dus niet door bij Yes!. En voor deze eigentijdse opties betalen ouders niet meer dan het lage basistarief.

Kom gerust eens kijken
Yes! nodigt u van harte uit om eens op de website www.yeskinderopvang.nl te kijken, en op de Facebookpagina YesKinderopvang Gerard Alewijnsstraat Christelijke groepen. Uiteraard zitten ook de medewerkers van de klantenservice voor u klaar. Telefonisch zijn zij te bereiken op 078 – 612 13 30 en per e-mail via klantenservice@yeskinderopvang.nl. In een geheel vrijblijvende offerte ziet u wat de opvang u daadwerkelijk kost. Ook een rondleiding en inschrijven zijn gratis en verplichten u tot niets. Kom dus gerust eens kijken!

Deel dit bericht met je vrienden!