zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Genieten voor alle basisschoolkinderen

26 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Toneel spelen, muziekles, meedoen aan een sporttoernooi, picknicken in de ‘achtertuin’, plantjes planten in de moestuinbakken, je eigen tompouce maken, schooltje spelen op het podium, verrassende uitstapjes en nog veel meer. Daar moet ieder kind na schooltijd en in de vakanties van kunnen genieten, vindt Yes! Kinderopvang! Daarom is BSO Hoge Kade in het Baxhuis een geweldige onafhankelijke buitenschoolse opvang waar kinderen van alle basisscholen in Hendrik-Ido- Ambacht een heerlijke tijd beleven.

Weg van schoolgebouw en –plein
Na een schooldag is het voor kinderen heel fijn om in een andere omgeving samen met vriendjes en vriendinnetjes heerlijke activiteiten te ondernemen en/of om gewoon lekker uit te rusten en bij te komen van de intensieve schooldag. In het Baxhuis heeft Yes! Kinderopvang hiervoor een toplocatie gevonden, want hier werken verschillende organisaties samen om de kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Zo krijgen de BSO-kinderen op dit moment een aantal muzieklessen van de Ambachtse Muziekschool.

Met HI5Ambacht genieten de kinderen van uiteenlopende sport- en spelactiviteiten. En in het park, dat tevens de ‘achtertuin’ van de locatie is, gaan de kinderen sporten, picknicken, spelletjes doen, met de poppen wandelen en nog veel meer. Ook binnen kunnen de kinderen hun geluk niet op. Het toneel gebruiken ze bijvoorbeeld om zelf toneelstukjes te bedenken en te spelen en om schooltje te spelen. En de kinderen maken zelf tompouce, appelflappen en cupcakes en eten die lekker met elkaar op.

 

Lees meer over:

muziek spel opvang hi5 buitenschools
Deel dit bericht met je vrienden!