zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Eerste dag Montaza BV IFC Girls Tournament een succes

23 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat bleek ook zo te zijn tijdens de eerste dag van het Montaza BV IFC Girls Tournament 2016. Donderdagavond begon voor de werkploeg het toernooi eigenlijk al. De tenten moesten worden opgebouwd en er moest heel veel klaargezet worden, zodat alles op de eerste dag goed kon beginnen. Zaterdag 21 mei, was om klokslag tien uur de aftrap van de eerste wedstrijd. Onder strakke regie van de deejay begonnen alle wedstrijden keurig op tijd. Het was de hele dag een schitterend gezicht hoe de E-tjes, D-tjes en C-tjes (de zes tot en met 14 jarigen) zich vermaakten op het veld. Er werd volop strijd geleverd. De puntjes waren natuurlijk belangrijk, maar bovenal viel het iedereen op dat er zo ontzettend sportief gevoetbald werd.

Rond de klok van drie uur kon iedereen op het complex meegenieten van de binnenkomst van de IFC Vrouwenselectie die eerder die dag de bekerfinale in Vlijmen had gewonnen. Rond vijf uur was het tijd voor de prijsuitreiking. Mooi was te zien dat alle deelnemende teams op het hoofdveld neerstreken en stuk voor stuk naar voren werden geroepen om de verdiende beker in ontvangst te nemen.

Volgende week, 28 mei, is het de beurt aan de vrouwen, de A-jes en de B-tjes. Publiek is de hele dag van harte welkom. Er zullen dan 30 teams spelen op het complex van IFC.

Lees meer over:

dames toernooi ifc
Deel dit bericht met je vrienden!