zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Habbekrats vierde 5 jarig jubileum uitbundig

23 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Dinsdag 17 mei bestond kringloopwinkel Habbekrats aan het Tasveld in H.I.Ambacht alweer 5 jaar. Het werd uitbundig gevierd en de klanten werden die dag verrast met een korting van maar liefst 50% op alles wat er te koop was. En dat is ook heel kenmerkend voor deze kringloopwinkel. Er zijn altijd onverwachte acties en activiteiten.

De winkel ziet er altijd gezellig vol uit en er heerst een ontspannen sfeer. Vele vrijwilligers zetten zich hier wekelijks belangeloos in voor allerlei goede doelen. U vindt hierover regelmatig iets gepubliceerd in de regionale bladen. Mocht u ook mee willen werken om zoveel mogelijk geld naar de diverse doelen over te kunnen maken, dan kan dat door dinsdags ’s morgens of ’s avonds uw inkopen te doen bij kringloop Habbekrats, of door het schenken van uw herbruikbare spullen. Voor inlichtingen kunt u bellen naar 06-26120949 of 06-42326464.

Lees meer over:

jubileum habbekrats tasveld
Deel dit bericht met je vrienden!