zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Openingsfeest bij Vollido groot succes

17 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op zaterdag 14 mei jl. werden er bij volleybalvereniging Vollido de hele dag door activiteiten georganiseerd voor jong en oud in het kader van een openingsfeest.

Vollido heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan het opknappen van het clubhuis en het plaatsen van nieuwe palen zodat de netten op het eigen beachveld gemakkelijk in hoogte kunnen worden versteld. Daarnaast is een drainagesysteem ingegraven in het beachveld waardoor regen geen invloed meer heeft op het veld.

Dankzij de sponsoring van de Groot Optiek en Samac Eurojobs en subsidie vanuit de Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht kon deze wens nu worden gerealiseerd. Met hulp van eigen vrijwilligers lukte het ook om het plan uit te voeren, en Vollido is dan ook erg trots op het resultaat! Op 14 mei werd het feest gestart met een drukbezocht en gezellig familietoernooi voor de jongste groep volleyballers, die met veel plezier en enthousiasme de lage temperaturen op het veld trotseerden.

Hierna werden de vernieuwde beachvelden officieel geopend door kersverse wethouder Patrick van der Giessen, zelf lid van Vollido, die het een eer vond om zijn eerste opening bij Vollido te mogen verrichten, onder toeziend oog van penningmeester Tim Haksteeg. Na de opening liet de oudere jeugd zien wat voor talent ze in huis hebben tijdens een eigen beachtoernooi, dat uitliep op een toernooi voor de senioren. Na het eten kon er worden gedanst op de muziek van DJ Robin tijdens het afsluitende feest. Vollido wil graag alle vrijwilligers en sponsors hartelijk bedanken om de vernieuwingen mogelijk te maken!

Op de foto: Wethouder Patrick van der Giessen opent de vernieuwde beachvelden samen met penningmeester Tim Haksteeg bij Vollido

Lees meer over:

volleybal vollido
Deel dit bericht met je vrienden!