zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Fit met PIT tijdens Verkerkloop

17 mei 2016

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Woensdag 11 mei liep er voor de eerste keer een team van PIT kinderopvang & onderwijs mee met de Verkerkloop. PIT is in september 2015 ontstaan uit een fusie tussen een onderwijs- en kinderopvangorganisatie in Zwijndrecht en omstreken. Liepen voorheen de medewerkers van deze organisaties nog apart mee, nu stonden zij gezamenlijk vol energie en in een nieuwe outfit aan de startstreep van de vijf kilometer. Onder het motto Fit met PIT lieten zij zien dat de PIT niet alleen investeert in de leukste kinderopvang en inspirerend christelijk onderwijs, maar ook in de sportiviteit van de medewerkers die dagelijks met de kinderen bezig zijn. “Wij zijn op alle fronten in beweging,” aldus bestuurder Monique Fluitsma.

Ook de kinderen van de kindcentra in Zwijndrecht deden mee aan de loop. Vol enthousiasme liepen zij de 600, 800 of 1.000 meter. Christelijk kindcentrum De Notenbalk eindigde met een vierde plek bovenaan de ranglijst van de kindcentra van PIT. Zij werden daarbij op de voet gevolgd door kindcentrum Juliana (vijfde plaats). Maar ook de andere kindcentra presteerden goed. Robin Zwiers van kindcentrum De Kim won de eerste prijs op de 1.000 meter en kreeg een prachtige beker. PIT kijkt terug op een geslaagd sportief evenement. “Op naar de veertigste editie van de loop in 2017. Als organisatie voor kinderopvang en onderwijs in onder andere Zwijndrecht doen wij daar weer heel graag aan mee. Zo blijven we Fit met PIT.”

Lees meer over:

pit kindcentrum verkerkloop
Deel dit bericht met je vrienden!