zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Kringloop Habbekrats viert 5 jarig bestaan

9 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Dinsdag 17 mei 2016 is het al weer 5 jaar geleden dat kringloop Habbekrats aan het Tasveld 11 in H.I.Ambacht voor het eerst zijn deuren opende. Daarom is het dinsdag 17 mei 2016 dan ook FEEST in kringloopwinkel HABBEKRATS. Wat begon met wat rekjes met 2 e handsspullen groeide uit tot een gezellige volle kringloopwinkel waar alles te vinden is wat je in een kringloopwinkel kunt verwachten.

Door de vele enthousiaste vrijwilligers is het er iedere dinsdag een drukte van belang. Er is tijd voor een praatje. Een kopje koffie of thee met wat lekkers staat iedere week voor de klanten klaar. Mede dankzij de klanten en de mensen die spullen kwamen brengen zijn er al heel veel goede doelen door deze kringloopwinkel gesteund. O.a. hulptransport naar Roemenië, Ronald mc Donaldhuis Rotterdam, Woord & Daad, Een hulpproject in Congo, de plaatselijke voedselbank, inloophuis de Hoop, Mama café Drechtsteden enz., enz.

Om dit werk te kunnen steunen bent u dan ook iedere dinsdag van 9-12 en 19-21 uur van harte welkom in kringloopwinkel Habbekrats aan het Tasveld 11 in H.I.Ambacht om uw overtollige spullen te brengen of om leuke, handige aankopen voor een Habbekrats te doen. Komt u dinsdag 17 mei het jubileum meevieren?! Voor iedereen is er een leuke verrassingsactie!

Lees meer over:

jubileum kringloop habbekrats
Deel dit bericht met je vrienden!