zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Pit'ers vrij en blij in de natuur bij scouting Panoord

6 mei 2016

ZWIJNDRECHTSE WAARD  - De kinderen van de buitenschoolse opvang (bso) van de Zwijndrechtse en Ambachtse kindcentra van PIT kinderopvang & onderwijs hebben genoten van alle bijzondere meivakantieactiviteiten. Maar hoe leuk die allemaal ook waren, de gezamenlijke natuurdag bij Scouting Panoord was volgens Noëlle van bso Impuls en Miquela van bso Doerak toch wel het allerleukst.

“Omdat alle bso’s van PIT bij de scouting waren, zagen we elkaar weer. Op de bso maak je echt nieuwe vrienden. In de ochtend deden we allemaal spelletjes. Er was een parcours voor Ren je rot, we hebben boter, kaas en eieren gespeeld, een wedstrijd reuzeballonnenblazen gedaan en nog veel meer. ’s Middags deden we bootcamp4kids en dat was best warm met de zon.

Ook konden we in het bos en het rovershol spelen. Het spannendst was slootje springen. Niet iedereen ging eroverheen, er kwamen er ook in de sloot. Dat gaf niks, we mochten lekker vies worden. Verder hebben we over bomen geklommen, in de touwen gehangen en ons eigen brood gebakken in het kampvuur. We roken er helemaal naar.” Alle bso-kinderen hebben genoten. Namens hen wil PIT kinderopvang & onderwijs de scouts hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid.

Op de foto’s: Alle bso-kinderen van PIT hebben genoten tijdens de natuurdag bij Scouting Panoord.

Deel dit bericht met je vrienden!