vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Studenten organiseren benefietconcert 'Brand New Day' voor bewoners Blije Borgh

2 mei 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op vrijdag 27 mei organiseren studenten van de Dutch Academy of Performing Arts een benefietconcert in Cultureel Centrum Cascade. De opbrengst van deze bijzondere avond is bestemd voor de stichting ‘Vrienden van De Blije Borgh’.  

De Ambachtse Julia Berger (18) studeert aan de theaterschool in Den Haag. Samen met haar medestudenten organiseert zij een fantastische avond met een afwisselend programma vol muziek, zang en dans. Popkoor Re-Flax verzorgt een gastoptreden met nummers uit het eigen repertoire, optredens van DJ Red en DJ Ruben maken het feest én de afterparty compleet.

,,Bezoekers worden ontvangen met een welkomstdrankje en we serveren lekkere hapjes. Het entertainment is heel gevarieerd met spectaculaire dansnummers en veel muziek. Iedere muziekliefhebber zal gegarandeerd genieten van deze avond, van musicalliedjes tot pop en van rock tot dansmuziek; alles komt aan bod. We gaan er echt een spectaculaire show van maken!’’ vertelt Julia enthousiast.

De aanleiding voor dit benefietconcert ‘Brand New Day’ is een schoolopdracht. De studenten besloten dit project groots aan te pakken en er meteen een lokaal doel aan te verbinden. Julia: ,,De organisatie is best veel werk, we zijn er al ongeveer een half jaar mee bezig. Maar het is heel leuk om als klasgenoten op deze manier met elkaar samen te werken, we hebben de taken goed verdeeld. Met de opbrengst van deze avond willen we de bewoners van de Blije Borgh extra in het zonnetje zetten. Het zou geweldig zijn als wij hen een leuke dag kunnen bezorgen. We denken dat dit goede doel veel mensen aanspreekt en hopen dat zij een kaartje kopen om ons hierbij te ondersteunen.”

Foto: De studenten van de Dutch Academy of Performing Arts verzorgen de organisatie en treden zelf uiteraard ook op met zang en dans.

Het benefietconcert ‘Brand New Day’ is op vrijdag 27 mei, aanvang 19.30 uur.
Kaarten à 25 euro zijn online te bestellen bij Cultureel Centrum Cascade via www.theater.stichting-cascade.nl

Deel dit bericht met je vrienden!