vrijdag 21 januari 2022

Alles over Ambacht

Alle samenwerkende partners onthullen logo Kindcentrum Krommeweg

24 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Met enkele woorden van wethouder Michiel van der Vlies, het eten van poffertjes en enkele sportactiviteiten voor de kinderen is gisteren Kindcentrum Krommeweg officieel geopend.

In één van de toespraken werd gerefereerd aan de oorsprong van het Kindcentrum. “Al in 2001 waren wij één van de eerste brede school van Nederland”, vertelt De Bron-directeur Wouter de Roon. “Het waren toen de scholen en BSO De Spetters die nauw samenwerkten. Nu hebben wij van De Bron in de loop van de jaren veel meer partners gezocht. Momenteel is de samenwerking uitgebreid met Hi5Ambacht, het jeugdteam van Gerda Noordhoek, het onderwijs aan driejarigen, logopedie op school, passend onderwijs, extra aandacht voor hoogbegaafden binnen de school, kinderfysiotherapie en nu de nieuwste loot aan de boom: kinderopvang van baby’s en peuters van 0 tot 2 jaar”, aldus De Roon.

Iedere dag werken alle organisaties in het gebouw aan de Bekestein nauw met elkaar samen. De deuren staan iedere dag voor elkaar open. Op deze manier is een uniek onderkomen ontstaan voor de doelgroep van de kinderen in de leeftijdsgroep tot 14 jaar: een samenwerkingsorganisatie, met één pedagogisch klimaat en doorgaande lijn”, besluit directeur Wouter de Roon, die zich tegelijkertijd realiseert dat samenwerking met andere instanties in de toekomst zeker niet uit te sluiten is.

Meer inlichtingen over Kindcentrum Krommeweg zijn onder meer verkrijgbaar bij directeur De Roon: 078-6840336.

Lees meer over:

kindcentrum krommeweg de bron
Deel dit bericht met je vrienden!