zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Musicalsterren in de dop op De Wijngaard

21 maart 2016

HENDRIK IDO AMBACHT - In vijf workshops maken de bso-kinderen van christelijk kindcentrum De Wijngaard van PIT kinderopvang & onderwijs met elkaar een minimusical.

Nynke, een van de kinderen, heeft een verhaal geschreven met de titel ‘Het geheim van de dierentuin’. Onder leiding van Dymphna Sturrus en Dana Gooijer van Theaterhuis Drechtsteden brengen de kinderen dit verhaal tot leven met dans, zang en spel. Papegaaien, olifanten, otters, maar ook draken en kabouters passeren de revue en er wordt per vliegtuig een flinke afstand afgelegd.

Waar dat allemaal toe leidt? Dat gaan de ouders, familie en vrienden van de musicalsterren in de dop ervaren op 31 maart, want dan geven de kinderen een voorstelling. Tot die tijd is het rollen oefenen, dans en spel perfectioneren en vooral lol hebben met elkaar. De minimusicalworkshop is een van de vele gratis bijzondere activiteiten die PIT kinderopvang & onderwijs biedt. De volgende bijzondere activiteit voor de bso-kinderen van De Wijngaard is een reeks bootcamp4kids.

Lees meer over:

kindcentrum musical
Deel dit bericht met je vrienden!