zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Bandoneonist Carel Kraayenhof repeteert in Ambacht met Groot Film en Musicalorkest Timbres Divers

21 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Een paar weken geleden gaf hij nog concerten in Japan en Zuid-Korea. Afgelopen vrijdag 18 maart was de bekende bandoneonist Carel Kraayenhof in Hendrik  Ido Ambacht om te repeteren met Groot Film-en Musicalorkest Timbres Divers. Op 10 april geven zij samen een bijzonder concert in Schouwburg Kunstmin in Dordrecht.

Beroemde Zuid-Amerikaanse melodieën worden deze middag afgewisseld met klassiekers uit de filmmuziek. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Schouwburg Kunstmin via www.kunstmin.nl. Meer informatie over het orkest en het concert is te vinden op www.timbresdivers.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!