zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuw: Pilates lessen bij WorkoutCentre Be You

8 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Naast de bestaande groepslessen bij WorkoutCentre Be You, nu ook iedere dinsdagavond  vanaf 5 April 2016 van 20.30 tot 21.30 uur pilates les onder leiding van Esmeralda van Liefland.

Door het volgen van de groepsles: pilates bouwt iedere deelnemer spierkracht, balans en flexibiliteit op. Pilates verbetert de algehele lichaamshouding en vergroot de longcapaciteit door een diepere en rustiger ademhaling. Twee key-elementen voor pilates zijn inspanning en concentratie. Tijdens het beoefenen van pilates lessen zullen de key-elementen ook positieve effecten hebben op de dagelijkse activiteiten.

Pilates is geschikt voor ieder sportniveau en leeftijd.

Pilates lessen hebben de kracht om deelnemers wekelijks opnieuw te verrassen met een gevarieerde les welke iedere deelnemer uitdaagt!
Graag nodigen wij u uit voor een gratis proefles! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.workoutcentre.nl of neem contact op via 078-6191767.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!