zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

CDA Hendrik Ido Ambacht draagt wethouderskandidaat voor

4 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - De CDA-fractie in Hendrik-Ido-Ambacht draagt Patrick van der Giessen voor als opvolger van de vertrekkende wethouder Michiel van der Vlies.

Van der Giessen is geen onbekende voor de Ambachtse politiek. Van 2006 tot 2014 was hij raadslid voor het CDA in het Waaldorp. Fractievoorzitter Steven van Die:” In Ambacht kent het CDA een traditie van het afleveren van bekwame en betrokken bestuurders en wij hebben het volste vertrouwen dat we deze traditie met Patrick voortzetten.”

Het is de bedoeling dat Van der Giessen in de raadsvergadering van 9 mei wordt beëdigd. Hij volgt Michiel van der Vlies op die enkele weken geleden bekend maakte per 1 mei bestuurder te worden bij de Mee Plus Groep.

Lees meer over:

CDA kandidaat
Deel dit bericht met je vrienden!