zaterdag 22 januari 2022

Alles over Ambacht

Ook derde verdachte woningoverval Hendrik Ido Ambacht aangehouden dankzij Bureau Rijnmond

1 maart 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Dankzij kijkers van het lokale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond is een derde verdachte aangehouden voor de woningoverval op de Veersedijk in Hendrik Ido Ambacht. Eerder werden al twee verdachten aangehouden, eveneens dankzij kijkers van Bureau Rijnmond.

Maandagochtend werd een 17-jarige jongen uit Zwijndrecht aangehouden nadat kijkers van het regionale opsporingsprogramma hem herkenden van de beelden die van de overval getoond werden. Eerder werden als een 16-jarige en 17-jarige stadsgenoot van hem aangehouden als verdachten voor deze zaak.

Overval
De overval werd gepleegd op dinsdag 19 januari jl. Toen werd een 16-jarige jongen in de woning overvallen door vier mannen. De vier bedreigden hem met een vuurwapen en bonden hem vast. Zij gingen er met diverse goederen, waaronder een spelcomputer en geld, vandoor. Beelden van de overval werden getoond in Bureau Rijnmond, het regionale opsporingsprogramma dat elke donderdagavond te zien is op TV Rijnmond.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!