woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Zinge! brengt ook dit jaar met valentijn weer serenades op bestelling

27 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT / ZWIJNDRECHT - Na het geweldige succes van vorig jaar brengt Zinge! op Valentijnsdag weer serenades in Hendrik-ido-Ambacht, en in Zwijndrecht of Ridderkerk.

Stelt u zich eens voor. De deurbel gaat. U doet open. Er wordt een prachtig lied voor u gezongen en u ontvangt een roos.

Nooit zelf een serenade aangedurfd? Regelmatig een kikker in de keel? Of is uw stem alleen geschikt voor meer experimentele muzieksoorten?

Als er 1 ding is wat Zinge! heel goed kan, dan is het zingen. Zinge! brengt daarom ook dit jaar op Valentijnsdag weer serenades op bestelling.

Op een op te geven adres in, Hendrik-ido-Ambacht, en in overleg ook in Zwijndrecht of Ridderkerk, kunt u nu een ‘liedje met een roos’ bestellen. Voor uw geliefde, maar ook voor een lieve vader, moeder, opa, oma, broer, zus, buurvrouw, collega of leraar.

Jeugdpopkoor Zinge! heeft ook het komend jaar weer grootse plannen. Naast allerlei optredens en repetities wil het koor ook graag deelnemen aan wedstrijden, op werkweekend en liggen ook nieuwe workshops weer in de planning. Om al deze activiteiten te bekostigen, en te zorgen dat iedere Zinger! hier aan mee kan doen, heeft Zinge! een ludieke manier bedacht.

U kunt, uit een lijst met onze nummers, een liedje kiezen. Anoniem wordt, op zondag 14 februari, tegen een kleine vergoeding, dit liedje bij een geliefde gebracht door een groepje van 4 Zingers! Indien u dit wenst brengen ze ook een roos mee.

Wilt u een geliefde verrassen en gelijk Jeugdpopkoor Zinge! steunen? Ga dan nu naar de website www.zinge.nl

Lees meer over:

zinge valentijn serenade
Deel dit bericht met je vrienden!