woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Cascade genomineerd voor de Nationale Meeting Award

22 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Deze verzamelwebsite heeft in 2015 een groot aantal organisatoren van vergaderingen kunnen wijzen op de vele mogelijkheden in Dordrecht en omgeving.  Door o.a. artikelen in diverse managementbladen, deelname aan beurzen, de website zelf en een actieve benadering van geïnteresseerden via social media. Natuurlijk is de geweldige publieksprijs van Meetingreview voor Theater Cascade een flinke opsteker en prachtig communicatiemoment. Vanmiddag heeft het theater deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen.

De verzamelwebsite www.vergaderenindordrecht.nl brengt al enkele jaren de stad Dordrecht en de vergadermogelijkheden binnen Dordrecht en omgeving onder de aandacht. Dit doet zij door het organiseren van proeverijen voor organisatoren van vergaderingen, een actieve benadering  van de markt via social media, maar ook op beurzen in tijdschriften. Daarnaast promoot de site het actief plaatsen van reviews op reviewsites, want ook voor de  vergadermarkt vormen deze een belangrijke informatietool.

Publieksprijs
Alle deelnemers van www.vergaderenindordrecht.nl staan vermeld op de reviewsite van Meetingreview en stimuleren actief hun bezoekers en gasten tot het schrijven en indienen van een review. Reviews vormen immers een prima tool om het aanbod te peilen en eventueel aan te scherpen. Ook dit jaar is Theater Cascade in Hendrik Ido Ambacht 1e geworden in hun categorie XL (tot 500 gasten). Zij ontvingen bijna 50 reviews en scoorden daarmee hoger dan hun concurrenten.

Donderdag 21 januari is de publieksprijs door de eigenaren van de reviewsite uitgereikt. Toen werd ook bekend gemaakt dat Cascade genomineerd is voor de Nationale Meeting Award. Voor deze prijs worden in januari 2016 alle  genomineerde locaties onaangekondigd bezocht door een vakjury. Op basis van de gemiddelde waardering van klanten op MeetingReview, het voldoen aan de kwaliteitseisen van de Congres- en Vergaderclassificatie en de mysteryvisits van de vakjury worden de winnaars van de Nationale Meeting Award tijdens een feestelijke award uitreiking op vakbeurs EvenementContact bekend gemaakt.

Lees meer over:

award meeting cascade
Deel dit bericht met je vrienden!