zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Vier man overvallen woning aan de Veersedijk

20 januari 2016

HENDRIK IDO AMBACHT - Een 16-jarige jongen is dinsdagmiddag in zijn woning aan de Veersedijk in Hendrik-Ido-Ambacht overvallen door vier mannen. De mannen zijn er met een onbekende buit vandoor. Niemand raakte gewond.

De 16-jarige jongen was alleen thuis toen er rond het middaguur opeens vier mannen in de woning stonden. Het is onbekend hoe zij zijn binnen gekomen. Ze vroegen de jongen om geld. Vervolgens bonden ze de jongen vast. Even later gingen ze er met een onbekende buit vandoor.

Na zo'n 50 minuten wist de jongen zich te bevrijden en kon hij hulp inschakelen. De politie is direct een onderzoek gestart.

Lees meer over:

onderzoek overval Veersedijk
Deel dit bericht met je vrienden!