woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuw in Ambacht: PIT kinderopvang & onderwijs

8 januari 2016 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Vanaf 1 januari maken De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom onderdeel uit van PIT kinderopvang & onderwijs en worden ze christelijke kindcentra. Een mijlpaal in het protestants-christelijke basisonderwijs in de regio en reden om met alle Ambachtse collega’s van PIT bij elkaar te komen. Vol enthousiasme gaan zij aan de slag om de kinderen de leukste opvang en inspirerend christelijk onderwijs te geven.

In de kindcentra van PIT helpen alle medewerkers als eén team van één organisatie met één pedagogische en educatieve visie iedere dag de kinderen - van baby tot beginnende puber - in alle opzichten te groeien. “Onze pedagogisch medewerkers en leerkrachten geloven in de individuele talenten van ieder kind en in zijn of haar toekomstdroom. Met naadloos op elkaar aansluitende opvang, onderwijs, ontspanning en ondersteuning doen we er alles aan om die waar te maken. Daarvoor zijn we altijd bezig om kinderen de beste ontwikkelingskansen te bieden. We zien mogelijkheden, nemen initiatieven en creëren kansen waar onze kinderen de vruchten van plukken,” vertelt Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs.

PIT kinderopvang & onderwijs is nu op volle sterkte met 19 kindcentra in Zwijndrecht, Alblasserdam, Heerjansdam, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Ook de Ambachtse christelijke kindcentra worden locaties waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, spelend leren, leren en ontspannen. Op 1 februari opent PIT christelijke kinderopvang op DeMeander en De Wijngaard en op 1 maart op De Tweestroom. Met doorgaande ontwikkelingslijnen en boeiende dagprogramma’s met veel bijzondere activiteiten geeft PIT kinderopvang & onderwijs de kinderen een goede start en een stevig fundament waar zij hun latere leven profijt van hebben. Monique Fluitsma, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs: “Al onze medewerkers zorgen er met overtuiging en plezier voor dat we met elkaar doen waarin we geloven: samen met de ouders de kinderen de juiste bagage voor een kansrijke toekomst meegeven.”

Lees meer over:

onderwijs kindcentra
Deel dit bericht met je vrienden!