zaterdag 29 januari 2022

Alles over Ambacht

Meisjes Vollido kampioen

21 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Hoewel de competitie van de eerste helft van het seizoen nog niet volledig is uitgespeeld, kon het kampioenschap de meiden van B1 van Vollido niet meer ontglippen: met een ruime voorsprong op hun tegenstanders kon de 1e plek al voor de kerstvakantie worden binnengesleept. Dit betekent dat ze in januari op een hoger niveau de competitie mogen vervolgen.

Er waren dan ook blije gezichten en een trotse coach Sharon van Driel te zien na de laatste gewonnen wedstrijd, goed gedaan meiden! Bij Vollido zijn er nog meer jeugdteams in de race voor het winterkampioenschap, dit zal in januari zijn spannende vervolg krijgen. Meer weten over de wedstrijden van de Ambachtse volleybalvereniging? Kijk dan op www.vollido.nl voor het wedstrijdprogramma.

Lees meer over:

volleybal vollido meisjesteam
Deel dit bericht met je vrienden!