woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Fractie D66 deelt kerststerren uit op winkelcentrum De Schoof

21 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Het jaar 2015 zit er weer bijna op. Het is voor de fractie weer een druk jaar geweest met alle activiteiten in Ambacht zelf en binnen de Drechtsteden. Het goede nieuws is dat de economie weer aantrekt met positieve effecten op de bouwactiviteiten in de Volgerlanden. Ook een eerste stap gezet in project versterking van winkelcentrum De Schoof en dankzij de stichting CAI-gelden is het mogelijk om onder andere een nieuw binnenzwembad te gaan bouwen.

Ook positief het toetreden van Hardinxveld-Giesendam tot de Drechtsteden en het zonder enig probleem het kleinschalig opvangen van vluchtelingen uit oorlogsgebied. Als afsluiting van het jaar heeft de fractie van D66 afgelopen zaterdag kerststerren uitgedeeld op winkelcentrum de Schoof. Middels het uitdelen van deze kerststerren aan een aantal bewoners van Hendrik-Ido-Ambacht wilden wij ALLE inwoners van ons dorp hele fijne feestdagen wensen, een goed uiteinde en een fantastisch begin van 2016.  Evenals in 2015 zal de fractie er ook weer in 2016 zijn om u te vertegenwoordigen in de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht.

Lees meer over:

winkelcentrum d66 de schoof
Deel dit bericht met je vrienden!