woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Nieuwe locaties Yes Hendrik-Ido-Ambacht openen 1 februari

18 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Op 1 februari is het zover, dan opent Yes! Kinderopvang verschillende nieuwe locaties in Hendrik-Ido-Ambacht. Voor de 0 tot 4-jarigen opent Yes! twee christelijke kinderdagverblijfgroepen op de Gerard Alewijnsstraat 18 (Blije Borgh). Deze groepen zijn een aanvulling op de bestaande kinderdagverblijfgroepen op deze locatie. Op de Admiraal de Ruijterlaan 1 (De Bron) begint Yes! een christelijke peuterspeelgroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. En in het nieuwe Baxhuis aan de Hoge Kade 58 opent Yes! een fantastische buitenschoolse opvang. Ook op deze nieuwe locaties van Yes! Kinderopvang vinden ouders straks de bijzonder flexibele pakketten en leggen kinderen een goede basis voor de rest van hun leven; Yes! verenigt het beste voor kinderen met het beste ouders.  

Last minute
Veel ouders leiden een flexibel leven. Vandaag even dit, over een uurtje even dat. ‘Ouders in deze tijd willen flexibel zijn, willen kunnen kiezen voor opvang die ze nodig hebben, willen duidelijkheid en willen geen gedoe’, vertelt Eva Klein, directeurbestuurder van Yes! Kinderopvang. Kinderopvang waar je bijvoorbeeld twee weken van te voren moet doorgeven dat je kindje opvang nodig heeft, sluit hier niet op aan vindt Yes!. Daarom is Yes! Kinderopvang nog flexibeler dan flexibel en kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar met het Altijd welkompakket iedere minuut van de dag, zonder vooraf door te geven, aankloppen voor opvang. En dat terwijl ouders maar voor drie dagen per week het lage basisuurtarief betalen! Dus plotseling even naar de huisarts? Geen probleem! De vaste oppasoma en -opa kunnen plotseling even niet? Niet erg! U komt in de knoei met uw verjaardagsboodschappen? Ook dan laat u uw kindje lekker genieten van de vertrouwde opvangplek en sprint u zonder gejengel een stuk sneller door de winkel heen.     

Goede basis
Yes! Kinderopvang biedt kinderen een goede basis. Eva: ‘Kinderen een vertrouwd plekje bieden waar ouders hun kind met een gerust hart achterlaten, vinden wij logisch, evenals het optimaal stimuleren van kinderen in hun ontwikkeling. Daarom hebben wij zelf een pedagoog in dienst.’ Maar Yes! Kinderopvang gaat verder en is omwille van de ontwikkeling van kinderen, groot voorstander van samenwerking. Zo werkt Yes! Kinderopvang samen met basisscholen van uiteenlopende stromingen (openbaar, christelijk, katholiek, enz.). Hierdoor kan Yes! ouders voorzien van onafhankelijk advies bij de keuze van een basisschool. Ook werkt Yes! samen met diverse organisaties om de meest geweldige activiteiten voor de kinderen neer te zetten. Door de grote variatie aan activiteiten komen kinderen in aanraking met uiteenlopende vaardigheden. Hierdoor leren ze hun talenten kennen en groeit het zelfvertrouwen. Een belangrijke basis in het leven waar Yes! Kinderopvang graag actief op inzet. Door de unieke samenwerking in het Baxhuis komt dit in Hendrik-Ido-Ambacht straks goed uit de verf, want de kinderen gaan dan kennismaken met geweldige activiteiten, waardoor ze nog meer talenten kunnen ontdekken en ontplooien. 

Razendsnel informatie of een offerte
De nieuwe locaties hebben een beperkt aantal plaatsen. Wilt u hiervoor in aanmerking komen? Neem dan vandaag nog contact op met Yes! Kinderopvang. De klantenservice voorziet u  razendsnel en geheel vrijblijvend van een offerte. Ook voor meer informatie bent u bij de vriendelijke en meedenkende dames van de klantenservice aan het juiste adres.

Deel dit bericht met je vrienden!