woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

Fusie Trhiade en PIT kinderopvang & onderwijs definitief

16 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

ZWIJNDRECHTSE WAARD / ALBLASSERDAM - Op 1 januari 2016 fuseren de Vereniging voor christelijk onderwijs Trhiade en PIT kinderopvang & onderwijs. Dat hebben het bestuur van Trhiade en de raad van toezicht van PIT kinderopvang & onderwijs besloten, nadat eerder deze maand de Commissie Fusietoets Onderwijs groen licht gaf voor de fusie.

Met ingang van het nieuwe jaar maken De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom onderdeel uit van PIT kinderopvang & onderwijs. “We zijn dan op volle sterkte met 19 kindcentra in Alblasserdam, Zwijndrecht, Heerjansdam, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Van de Ambachtse scholen gaan we ook christelijke kindcentra maken: locaties waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, leren en zich ontwikkelen. In onze kindcentra zetten we ons iedere dag met hart en ziel in om de leukste kinderopvang, inspirerend christelijk onderwijs, gevarieerde vrijetijdsactiviteiten en ondersteuning naadloos op elkaar aan te laten sluiten,” vertelt Ad Vos, bestuurder van PIT kinderopvang & onderwijs.

Met doorgaande ontwikkelingslijnen en boeiende dagprogramma’s met veel bijzondere activiteiten begeleiden de medewerkers van PIT de kinderen - van baby’s tot en met kinderen van groep 8 - op een enthousiaste manier bij het opgroeien. “Als één team van één organisatie vanuit één visie geven we hen een goede start en een stevig fundament waar zij hun latere leven profijt van hebben. Al onze medewerkers zorgen er voor dat de kinderen de beste kansen krijgen om hun eigen talenten te ontdekken en te ontplooien. De menselijke maat is en blijft bij ons de norm. Wij zijn ervan overtuigd dat PIT kinderopvang & onderwijs nu de optimale omvang heeft om samen met de ouders de kinderen de juiste bagage voor een kansrijke toekomst te bieden.”

Deel dit bericht met je vrienden!