woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

'Veilig Leven Krant' valt deze week op de mat

10 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - In heel Ambacht viel deze week de 'Veilig Leven' krant op de mat. Het is een speciale feestdagen editie met een feestelijk tintje veilig leven kranten tips om de feestdagen veilig door te komen. Verspert uw kerstboom bijvoorbeeld geen vluchtweg voor als er brand is? En als u kaarsen aansteekt: staan ze stevig? Hangt er geen (brandbaar) gordijn in de buurt? En als u een eigen bedrijfspand heeft, is het ook goed om even extra aandacht te hebben voor de veiligheid. Zeker in deze donkere dagen! U leest in de 'Veilig Leven' krant dan waar u op kunt letten. Als het met de veiligheid wel goed zit, kunt u ontspannen genieten van de feestdagen!
 
Ondersteuning en zorg
Deze krant is zeker het bewaren waard, want u leest er ook over de ondersteuning en zorg die er in Ambacht is voor inwoners die het even niet alleen redden. Dan is er hulp beschikbaar via het jeugdteam en sociaal wijkteam.
 
Krant gemist? Lees dan de online versie.

Lees meer over:

veilig leven feestdagen
Deel dit bericht met je vrienden!