woensdag 26 januari 2022

Alles over Ambacht

ASWH E8 Sinterklaaskampioen

7 december 2015 (door Hennie van der Zouw)

HENDRIK IDO AMBACHT - Na de vele kampioensteams bij de ASWH Voetbalschool van afgelopen weken voegde zich op zaterdag 5 december nog een team bij op de erelijst: ASWH E8.

In een rechtstreeks duel tegen de nummer twee op de ranglijst Papendrecht E4 werd de strijd aangegaan om de eerste plaats op de ranglijst. ASWH E8 had, met een wedstrijd meer gespeeld en 5 punten voorsprong, aan een gelijkspel voldoende. Maar er werd natuurlijk wel voor de volle winst gespeeld!

Na een slecht weggewerkte hoekschop wist Papendrecht na 5 minuten op een 0-1 voorsprong te komen. Maar de veerkracht van ASWH E8 zorgde ervoor dat zij al snel de 1-1 en de 2-1 maakten. Een ongelukkige handsbal zorgde er voor rust voor dat Papendrecht door een strafschop op gelijke hoogte kwam: 2-2.

Na rust een gelijk opgaande wedstrijd waarbij de inzet van beide keepers hard nodig was. Toch wist ASWH E8 aan het langste eind te trekken door de 3-2 en 4-2 te scoren, waardoor ASWH E8 zich na het laatste fluitsignaal de terechte najaarskampioen mocht noemen. Het  feestgedruis barstte los op het veld, waarbij de spelers getrakteerd werden op een mooie kampioensbeker. Natuurlijk poseerden de trotse kampioenen Sven, Britt, Marnix, Bob, Nicolo, Kaj, Naud, Jamie en Vincent en natuurlijk begeleiders Rob en Maarten graag voor een mooie kampioensfoto.

Lees meer over:

voetbal aswh
Deel dit bericht met je vrienden!